Drag
img not found

Sobre el Paintball
Racons Aventura

img not found
img not found
img not found img not found img not found
I QUINA FILOSOFIA SEGUIM

Sobre nosaltres img not found

Amb més de 10 anys d'experiència, el Paintball de Racons Aventura ha portat alegria a moltes colles d'amics i amigues per venir a gaudir junts d'una activitat amb molta adrenalina.
Volem fer arribar l'activitat de Paintball a tothom que encara no hi hagi jugat, i treure la por d'alguns que es pensen que no és una activitat per tothom.
És una activitat segura, on els participants juguen amb proteccions; així com una màscara, un xaleco antibales i un mono / tratge sencer per recobrir tot el cos. Per venir a jugar només cal que vingueu amb calçat i roba esportiva per poder caminar o córrer durant la partida.

0 %

Una activitat
molt segura

+0 anys

Més de 10 anys d'experiència

Ens volem assegurar que gaudiu de l'activitat, i que us pugueu moure lliurement i disparar al vostre ritme, estant en una zona segura en tot moment. Per això disposareu dels nostres monitors per a guiar-vos durant tota l'experiència, oferint un servei d'arbitratge, per garantir que tothom s'ho passi bé d'una forma controlada. Les activitats d'aventura de Barcelona i Girona, sempre són una bona opció a través d'una partida de Paintball.

Abans de començar la partida de Paintball, els nostres monitors faran una sessió formativa on s'explicaran les normes del joc, les normes de seguretat, el material i la dinàmica del joc. Així tothom sabrà què ha de fer en tot moment.

Així de bé ens ho passem

Paintball per a tothom