Drag
img not found

Paintball i
comiats de solter

Estàs a punt de viure un comiat de solter o soltera que mai oblidareu.

Si esteu cercant un comiat original i inoblidable a Girona, Barcelona o la Cerdanya, heu arribat al lloc adequat. El nostre pla de paintball amb barbacoa us oferirà emoció, rialles i un gran vincle entre amics en una jornada plena d'aventura i competició.

img not found

Un dia actiu i diferent:

Els comiats de solter solen ser iguals, però no la vostra. En comptes de la típica festa, viviu una jornada activa i emocionant amb els vostres amics en els camps de paintball més emocionants de Girona. Us enfrontareu en emocionants batalles de paintball, planificant estratègies i competint per la victòria.

Després del paintball, que millor que relaxar-se amb una bona barbacoa de llenya? Podeu consultar les diferents opcions a l'apartat de serveis extres.

El vostre comiat de solter o soltera a Girona serà un esdeveniment inoblidable que tots els vostres amics recordaran. Per garantir la disponibilitat i planificar els detalls, us recomanem que feu la vostra reserva avui mateix. Contacteu amb nosaltres i feu que el vostre comiat sigui una experiència excepcional.