Drag
img not found

L'activitat del Paintball
a Racons Aventura

img not found
img not found

INFORMACIÓ DE L'ACTIVITAT img not found

El paintball és un esport en el qual tothom pot gaudir de l'activitat, on es fomenta el companyerisme i el treball en equip.

El paintball i les celebracions sempre són una bona opció. Després de fer una bona partida tots junts, es pot fer una BARBACOA o un BERENAR, on hi haurà música i podrem comentar com ha anat la partida.

Celebra l'aniversari amb els amics, comiats de solter i soltera, fes dinàmiques de treball en equip amb la teva empresa, vine amb el teu casal esportiu o de lleure, vine amb les activitats de finals de curs o final de temporada del teu club esportiu.

T'encantarà!

img not found
img not found img not found

Què us proporcionem?

Material:

Mono, màscara, armilla antibales, una marcadora semiautomàtica i un àrbitre. Només heu de portar roba còmoda i calçat esportiu per poder jugar amb més agilitat.

Recomanacions:

Es recomana adaptar la vestimenta en funció de l'estació de l'any en la que ens trobem, per evitar excessos de calor o fred.

Tarifes:

El Paintball per a adults i Infantil: 23€ adults / 19€ infantil (100 boles incloses)
Recàrrega de 100 boles extres: 7 €
Barbacoa: 18€/persona
Barbacoa Completa: 21 €
Berenar: 7 €
* Els preus són per persona, amb IVA inclòs.

Característiques:

- Edats: El Paintball per a adults és a partir d'11 anys, i el Paintball Infantil és pels petits jugadors de 6 a 10 anys.
- Durada: D'1:30 h a 3 h en funció de la dinàmica del grup, el nombre de jugadors i la quantitat de boles que es disposin.
- Núm. de participants: un mínim de 8 persones. En el cas de ser 6 o 7 participants, es cobra un suplement de grup reduït de 20 € per grup.

Serveis Extres de Racons Aventura img not found

img not found

BARBACOA

Carn a la Brasa (3 tipus de carn, depèn de la disponibilitat del moment, però acostuma a ser botifarra, pollastre i carn salada), pica-pica de patates xips i olives, amanida a compartir, aigua, vi i gasosa, pa, tomàquet i oli. No hi ha postres ni cafès. S'oferirà ambientació de la celebració amb música.

img not found

BARBACOA COMPLETA

Carn a la Brasa (4 tipus de carn, depèn de la disponibilitat del moment, però acostuma a ser botifarra, pollastre, carn salada, etc. ), pica-pica de patates xips i olives, amanida a compartir, aigua, vi i gasosa, pa, tomàquet i oli. No hi ha postres ni cafès. S'oferirà ambientació de la celebració amb música.

img not found

BERENAR

Coca i xocolata, refrescs i ambientació de la celebració amb música.

* La quantitat de begudes a servir en els serveis extres són equivalents a un àpat dins de la mitjana de la població, i en cap cas se servirà en excés, fora d'aquesta mitjana estandarditzada.