Drag
img not found

Paintball infantil a
Racons Aventura

Paintball per nens: Diversió segura per als més joves

Benvinguts a Racons Aventura, el lloc on els més petits poden viure l'emoció del Paintball adaptat especialment per a ells. El nostre Paintball per a nens està dissenyat per a nens i nenes de 6 a 10 anys, oferint una experiència segura i plena de diversió que els mantindrà entretinguts durant hores.

Dissenyat per als aventurers més joves.

A Racons Aventura, sabem que la seguretat i la diversió són essencials per als més petits. Per això, hem adaptat el nostre material i camps de paintball perquè els nens gaudeixin al màxim. Utilitzem boles de calibre 50, més petites i segures, perquè els nens puguin experimentar l'emoció d'aquesta activitat sense cap risc.

img not found

Grups reduïts, grans aventures.

El nostre paintball per a nens és ideal per a grups de 10 nens o més. Si tens un grup de 8 o 9, no et preocupis, també poden unir-se a la diversió. Només s'aplica una petita tarifa extra de 20 € en total per grup reduït. La diversió està garantida, independentment de la mida del teu grup.

Porta els teus videojocs preferits a la realitat.

A Racons Aventura, oferim als nens l'oportunitat de portar els seus videojocs preferits a la vida real. Els nostres camps temàtics i diversos jocs els permeten submergir-se en emocionants aventures mentre fan exercici i passen temps amb amics. És perfecte per celebrar un aniversari, passar un dia especial amb companys de classe o gaudir d'una jornada emocionant amb amics.

Combinant diversió i sabor amb la nostra barbacoa.

I si després de l'acció del paintball tens gana, tenim alguna cosa encara millor. Oferim l'opció d'una deliciosa barbacoa per complementar el teu dia ple d'emocions. El Paintball amb barbacoa és una combinació perfecta de sabor i diversió que garanteix una jornada inoblidable.

Contacta amb nosaltres avui mateix i reserva una experiència que els teus fills mai oblidaran. El nostre entorn natural és perfecte per gaudir d'activitats a l'aire lliure amb els nens!